Vi hjälper dig att utveckla din verksamhet.

Vi är auktoriserade redovisningskonsulter genom SRF och jobbar enligt REX – ett kvalitetsbevis på att det vi gör håller hög standard.
Medför dig högsta värde Vi förstår vikten av välorganiserad skatteredovisning. Vi får ut det mesta ut och följer alla ändringar i lagen hela året. Fokusera på ditt företag Låt vår dedikerade personal ta hand om alla dina administrativa tjänster. Pappersarbete, kontrakt, juridiska, … vi tar hand om alla tråkiga saker.
Varför ska du välja en Auktoriserad Redovisningskonsult?
En Auktoriserad Redovisningskonsult arbetar enligt Svensk standard för redovisningstjänster, Rex. Det betyder att redovisningen håller hög kvalitet redan när den upprättas. God redovisningskvalitet skapar förtroende hos både finansiärer och myndigheter. Kvalitet i redovisning och rapportering är också starkt sammankopplat med företagets utveckling och framgång. Rätt beslutsunderlag ger möjlighet till ökad lönsamhet och god likviditet. Auktorisationen garanterar också att redovisningsbyrån har en godkänd ansvarsförsäkring som skyddar vid eventuella felaktigheter som skulle kunna uppstå. Som auktoriserad redovisningsbyrå blir vi granskade av Sveriges Redovisningskonsulters förbund för att se så att vi arbetar enligt Rex och uppfyller de krav som finns. Varje auktoriserad redovisningskonsult måste även fortlöpande gå kurser inom redovisning, skatt och övriga relevanta ämnen.
Om oss
Rao Redovisning AB startades i oktober 2018 av en duktig Pornthip Luengprakarn som är auktoriserad redovisningskonsult genom SRF med 10 års erfarenhet i branschen.
Kontakta oss

Rao Redovisning AB

Org.nummer: 559173-8942

Öppettider

måndag – fredag 10.00 – 17.00 

lördag – söndag stängt